Kielikokeeseen valmentavat kurssit

Valmennuskurssit

Eri kielten viralliset kielikokeet kasvattavat suosiotaan. Ihmiset liikkuvat yhä enemmän eri maiden välillä, ja oma kielitaito on hyvä pystyä osoittamaan kansainvälisesti hyväksytyllä todistuksella.

Valmennuskurssi on tehokas keino valmistautua kielikokeeseen ja saavuttaa haluttu tulos koepäivänä.

 

Virallinen koe osoittaa kielitaidon

Yleisimpiä kielikokeita ovat englannin kielen IELTS ja TOEFL, ranskan kielen DELF ja DALF, espanjan kielen DELE sekä saksan kielen TestDaF.

Moni ulkomainen yliopisto vaatii virallisen kielikokeen menestyksekästä suorittamista esimerkiksi maisteriohjelmiin haettaessa. Virallisen kielikokeen suorittaminen on myös arvokas lisä CV:ssä, etenkin jos tarkoitus on hakeutua ulkomaille töihin.

 

Tehokasta preppaamista valmennuskurssilla

Valmennuskurssilla keskitytään vahvistamaan kokeessa vaadittavaa kieliosaamista: luetun ja kuullun ymmärtämistä, sujuvaa puhetta sekä akateemisen tekstin tuottamista. Lisäksi valmennuskurssilla käydään läpi ja harjoitellaan koetilannetta, opetellaan strategioita joita voi hyödyntää kokeessa sekä pyritään parantamaan ajankäyttöä ja yleistä itsevarmuutta koetta varten.

Valmennuskursseja on saatavilla erilaisilla tuntimäärillä kohteesta ja kielikoulusta riippuen. Joillakin kursseilla valmennuskurssi yhdistyy yleiskielen oppitunteihin, mikä vahvistaa kielitaitoa laaja-alaisesti. Valmennuskurssin ohelle voi ottaa myös yksityisopetusta.

Moni yhteistyökoulumme toimii kielikokeiden virallisena suorituspaikkana, joten koe on mahdollista tehdä kurssin päätteeksi tutussa ympäristössä. Kielikokeen voi suorittaa myös Suomessa.

 

Tasokkaat kielikoulut upeissa kohteissa

Pidempi preppauskurssi antaa hyvät valmiudet suoriutua kielikokeesta toivotusti. Moni päätyy valitsemaan pidemmälle kurssille kaukokohteen.

IELTS -preppauskurssille erinomainen kohde on Uuden-Seelannin Auckland. Kurssi kestää kuusi viikkoa, ja kokeita järjestetään säännöllisesti useissa keskuksissa Aucklandissa.

Muita Cambridge -tutkintoja (FCE, CAE, CPE) voi suorittaa esimerkiksi Australian Perthissä, jossa 10-12 viikon preppausjakson päätteeksi tehdään virallinen koe.

Lyhyelle preppauskurssille voi osallistua esimerkiksi Lontoossa, jossa IELTS- ja TOEFL -kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai. Kurssin minimikesto on yksi viikko. Lyhyellä valmennuskurssilla voi saada hyödyllisiä työkaluja koetilanteeseen, mutta kielitaito ei ehdi kehittyä merkittävästi. 

 

 

Suunnitelmissa virallisen kielikokeen suorittaminen? Asiakaspalvelumme neuvoo sopivan preppauskurssin löytämisessä ja opintojen suunnittelussa!

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake