Venäjän kielikurssit ulkomailla

 

Noin 165 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti puhuu venäjää äidinkielenään, ja toisena kielenään puhuvia on lähes 110 miljoonaa. Venäjä onkin yksi maailman tärkeimmistä kielistä, jonka hallinta avaa monia ovia niin matkaillessa, kuin työelämässä. 

Venäjän kielialueella on monipuolinen ja valloittava kulttuuriperimä, minkä lisäksi monet maat ovat Suomelle tärkeitä kauppakumppaneita. Edes venäjän alkeiden hallinta on jo todella hyödyllinen taito! 

 

Opi venäjää kielimatkalla

Olitpa sitten vasta-alkaja tai edistynyt venäjän osaaja, kielikurssilla opit venäjää käytännöllisellä ja hauskalla tavalla. Samalla tutustut maan kulttuuriin ja historiaan.

Kielimatkalla pääsee kokeilemaan kielitaitoa jokapäiväisissä tilanteissa, ja etenkin keskustelutaidot kehittyvät lyhyessäkin ajassa paljon. Venäjän kieli on haastava, mutta sitäkin palkitsevampi.

Tiesitkö, että venäjän pohjalta on helppo oppia muitakin slaavilaisia kieliä?

 

Kiehtovat kohteet

Voit valita kurssikohteeksesi yhden kolmesta kiehtovasta kaupungista. Venäjällä voit matkata taiteelliseen Pietariin tai historialliseen pääkaupunkiin Moskovaan.

Miltä kuulostaisi pieni ja ihastuttava Latvia, jonne voit matkustaa helposti ilman viisumia? Voit opiskella venäjää maan pääkaupungissa Riiassa.

Venäjän kielikurssi yhdessä kohteista on hyödyllinen ja inspiroiva tapa oppia kieltä!

 

Tehoa opintoihin yksityistunneilla

Venäjän kielikoulussa voit osallistua kokonaan yksityiselle kielikurssille, tai valita vain osan opetuksesta yksityisenä. Yksityisopetus on tehokkain tapa kehittää omaa osaamistaan, sillä oppitunnit ovat täysin omia tarpeita vastaavia.

 

 

Asiakaspalvelumme neuvoo sopivan venäjän kurssin valinnassa!

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake