Venäjän kielikurssit ulkomailla

Kielimatka on tehokas keino oppia venäjän kieltä. Venäjän kielen kurssilla ulkomailla kieltä opiskellaan joka arkipäivä, ja samalla venäjänkielisen maailman kulttuuri tulee tutuksi. 

Noin 165 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti puhuu venäjää äidinkielenään, ja toisena kielenään puhuvia on lähes 110 miljoonaa. Venäjä onkin yksi maailman tärkeimmistä kielistä, jonka hallinta avaa monia ovia niin matkaillessa, kuin työelämässä. 

Venäjän kielialueella on monipuolinen ja valloittava kulttuuriperimä ja Suomella on alueelle tärkeitä kauppasuhteita. Jo venäjän alkeiden hallinta on todella hyödyllinen taito!

Arvioi osaamistasosi

Pyydä tarjous

________________________

Opi venäjää kielimatkalla

Olitpa sitten vasta-alkaja tai edistynyt venäjän osaaja, kielikurssilla opit venäjää käytännöllisellä ja hauskalla tavalla. Samalla tutustut maan kulttuuriin ja historiaan.

Kielimatkalla Venäjällä tai Latviassa pääsee kokeilemaan kielitaitoa jokapäiväisissä tilanteissa, ja etenkin keskustelutaidot kehittyvät lyhyessäkin ajassa. Venäjän kieli on haastava, mutta onnistuminen sitäkin palkitsevampaa.

Tiesitkö, että venäjän kielen pohjalta on helppo oppia muitakin slaavilaisia kieliä?

________________________

Kiehtovat kohteet venäjän kielimatkalle

Voit valita kurssikohteeksesi yhden kolmesta kiehtovasta kaupungista. Venäjällä voit matkata taiteelliseen Pietariin tai historialliseen pääkaupunkiin Moskovaan.

Miltä kuulostaisi pieni ja ihastuttava Latvia, jonne voit matkustaa helposti ilman viisumia? Voit opiskella venäjää kielikurssilla maan pääkaupungissa Riiassa.

Venäjän kielikurssi yhdessä kohteista on hyödyllinen ja inspiroiva tapa oppia venäjän kieltä!

________________________

Tehoa opintoihin yksityistunneilla

Venäjän kielikouluissa voit osallistua kokonaan yksityiselle kielikurssille. Voit valita halutessasi sekä ryhmäopetusta että venäjän kielen yksityistunteja. Yksityisopetus on tehokkain tapa kehittää omaa venäjän kielen osaamistaan, sillä oppitunnit ovat täysin omia tarpeita vastaavia.

________________________

Asiakaspalvelumme neuvoo sopivan venäjän kielen kurssin valinnassa! Löydä oma kielimatkasi jo tänään.

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake