Venäjän kielikurssit ulkomailla

Noin 165 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti puhuu venäjää äidinkielenään, ja toisena kielenään puhuvia on lähes 110 miljoonaa. Venäjä onkin yksi maailman tärkeimmistä kielistä, jonka hallinta avaa monia ovia niin matkaillessa, kuin työelämässä. 

Venäjän kielialueella on monipuolinen ja valloittava kulttuuriperimä, minkä lisäksi monet maat ovat Suomelle tärkeitä kauppakumppaneita. Edes venäjän alkeiden hallinta on todella hyödyllinen taito! 

Opi venäjää kielimatkalla

Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo edistynyt kielenopiskelija, kielikurssilla opit venäjää käytännöllisellä ja hauskalla tavalla. Tutustut maan kulttuuriin ja historiaan, sekä pääset kokeilemaan kielitaitoasi jokapäiväisissä tilanteissa. Venäjän kieli on haastava, mutta sitäkin palkitsevampi. Ja tiesitkö, että venäjän pohjalta on helppo oppia muitakin slaavilaisia kieliä?

Kiehtovat kohteet

Voit valita kurssikohteeksesi yhden kolmesta kiehtovasta kaupungista. Venäjällä voit matkata taiteelliseen Pietariin tai historialliseen pääkaupunkiin Moskovaan. Tai miltä kuulostaisi pieni ja ihastuttava Latvia, jonne voit matkustaa helposti ilman viisumia? Voit opiskella venäjää maan pääkaupungissa Riiassa, jota kutsutaan myös Baltian Pariisiksi.

Venäjän kielikurssi yhdessä kohteista on hyödyllinen ja inspiroiva tapa oppia kieltä!