Kielikurssit Latviassa

Kielimatka Latviaan on todella erilainen kokemus! 

Baltian meren rannalla lepäävä Latvia on täynnä historiaa. Latvia on noussut yhdeksi EU:n nopeimmin kasvavista valtioista, ja se on kehittynyt erityisesti teknologian ja kulttuurin saralla. Latvia ei silti ole unohtanut juuriaan, ja kielimatkaajan on helppo ihastua tähän pieneen maahan, jossa kohtaavat uusi ja vanha, sekä itä ja länsi.

Latviassa on noin kaksi miljoonaa asukasta, joista yli kolmasosa asuu pääkaupungissa Riiassa. Asukkaat tunnetaan ylpeydestään maataan kohtaan, mutta he ovat myös hyvin kiinnostuneita kuulemaan tarinoita muista kulttuureista, erityisesti kahvin ja leivoksen äärellä. Arvostettu kielikoulu Latviassa tarjoaa kattavan valikoiman venäjän kielikursseja, joista löydät varmasti omasi! 

Latviaan on Suomesta loistavat lentoyhteydet, joten saat Latvian kielimatkastasi myös ajallisesti todella paljon irti!

Kulttuuria ja luontoa

Latvia ei ole suuri maa, mutta se on sitäkin vilkkaampi. Kaupungeista löydät laajan kattauksen museoita, nähtävyyksiä sekä yöelämää. Lukuisissa katukahviloissa voit kerrata kielikurssilla oppimaasi ja seurata ihmisten kulkua. Mikäli haluat tauon kaupungin sykkeestä, on Latvian luonto myös tutustumisen arvoinen. Joka kesä rannikon 500 kilometriä puhdasta hiekkarantaa houkuttelee auringonpalvojia ja kylpylälomalaisia ympäri maata. Myös Latvian metsät kuuluvat Euroopan puhtaimpiin.

Opi venäjää ilman viisumia

Maan virallinen kieli on latvia, mutta venäjän kieltä osaa ja puhuu noin 80% väestöstä. Lyhyen lentomatkan päässä oleva Latvia onkin erinomainen paikka oppia venäjää!