Venäjän kielikurssit Latviassa

Kielimatkalle Latviaan! 

Baltian meren rannalla lepäävä Latvia on täynnä mielenkiintoista historiaa ja kulttuuriperinteitä. Kielimatkaajan on helppo ihastua tähän pieneen maahan, jossa kohtaavat itä ja länsi.

Maan virallinen kieli on latvia, mutta venäjän kieltä osaa valtaosa väestöstä. Lyhyen lentomatkan päässä oleva Latvia on erinomainen paikka oppia venäjää! 

 

Venäjän opiskelua ilman viisumia

Arvostettu kielikoulu Liden & Denz Riiassa tarjoaa kattavan valikoiman venäjän kielikursseja. Koulussa järjestetään ryhmäkursseja ja yksityisopetusta kaikentasoisille opiskelijoille. Kursseja voi käydä itselle sopivan intensiteetin mukaan.

Kielikoulun läheisyydessä on useita kahviloita ja ravintoloita, joissa voi esimerkiksi oppituntien jälkeen tutustua muihin kielimatkalaisiin tai paikallisiin.

Toisin kuin Venäjällä, Latviassa venäjää voi opiskella viisumitta, sillä maa kuuluu Euroopan Unioniin.

 

Nähtävää niin maalla kuin kaupungissakin

Latviassa on noin kaksi miljoonaa asukasta, joista yli kolmasosa asuu pääkaupungissa Riiassa. Kaupungista löytää laajan kattauksen museoita, nähtävyyksiä sekä yöelämää.

Maan luonto on myös tutustumisen arvoinen. Joka kesä rannikon 500 kilometriä puhdasta hiekkarantaa houkuttelee lomalaisia ympäri maata auringonottoon ja kylpylöihin. Latvian metsät kuuluvat Euroopan puhtaimpiin.

 

Kysymyksiä? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!