Venäjän kurssit Riika

Opi venäjää kielimatkalla Riiassa!

Riika on Latvian hallinnon keskus, sekä yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista. Noin Helsingin kokoinen kaupunki on mainio venäjän kielimatkakohde, sillä venäjää puhutaan kaupungissa laajalti.

 Riiassa riittää tekemistä pitkäksi aikaa, mutta samalla suhteellisen pieni koko helpottaa paikasta toiseen liikkumista. Venäjän kielikurssin ohella sinulle jää paljon aikaa tutustua kauniiseen kaupunkiin ja sen ympäristöön. 

Kulttuurin ja historian kehto

Erityisesti loistokas jugend-arkkitehtuuri ihastuttaa Riian vanhassa kaupungissa. Vuoden 2014 kulttuuripääkaupunki Riiasta löytyy myös lukuisia museoita, ja varsinkin sotamuseoita on paljon. Niistä kuuluisin on Neuvostovallan aikaisessa rakennuksessa toimiva Latvian miehitysmuseo. Historiasta kiinnostuneille matkailijoille Riika tarjoaakin paljon nähtävää ja tutkittavaa. Ja tiesitkö, että Riian vanha kaupunki on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä?

Kielen opiskelun lomassa voit kokeilla Latvian jännittävää ruokakulttuuria sen lukuisissa kauppahalleissa. Muista kokeilla latvialaista suklaata, jota paikalliset kehuvat maailman parhaaksi!

Kielikurssille Riikaan

Latvian virallinen kieli on latvia, mutta suurin osa asukkaista ymmärtää ja puhuu myös venäjää. Sympaattinen Riika onkin erinomainen paikka opiskella venäjän kieltä! Laadukas, kansainvälinen kielikoulu Liden&Denz järjestää ympäri vuoden tasokkaita venäjän kielen kursseja, joilla etenkin keskustelutaidot kehittyvät nopeasti.