Liden & Denz Riika

Liden & Denz Riika latvia kielikurssi venäjä speakandfunLiden & Denz Riika latvia kielikurssi venäjä speakandfunLiden & Denz Riika latvia kielikurssi venäjä speakandfunLiden & Denz Riika latvia kielikurssi venäjä speakandfunLiden & Denz Riika latvia kielikurssi venäjä speakandfunLiden & Denz Riika latvia kielikurssi venäjä speakandfun

Opiskele venäjää kauniissa Riiassa

Liden&Denz toimii Latvian pääkaupungin sydämessä. Kielikoulu on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Riian vanhasta kaupungista, ja läheltä löydät myös Latvian Kansallisoopperan, Riian rautatieaseman sekä ihastuttavan Bastejkalns-puiston. 

Riian asukkaista lähes puolet ovat venäjänkielisiä, joten sinulla on erinomainen mahdollisuuden kohentaa kielitaitoasi myös luokan ulkopuolella.

Liden&Denzin uudenaikaiset toimitilat sijaitsevat historiallisen rakennuksen toisessa kerroksessaLuokkahuoneita on 10, ja rakennuksesta löytyy viihtyisät oleskelutilat, sisäpiha sekä Wifi opiskelijoiden käyttöön.

Venäjän kurssit

Riiassa voit opiskella venäjää viisumivapaasti. Voit aloittaa venäjän kielikurssin Liden&Denzillä mikä tahansa maanantai, jos osaat edes hieman venäjää. Aloittelijoille on omat aloituspäivät.

Kaikilta kurssilaisilta vaaditaan kyrillisten aakkosten tuntemus. Edes alkeistasolla ei kirjaimistoa käydä läpi oppitunneilla.

Liden&Denzin kurssit ovat tavoitteellisia ja tehokkaita venäjän kielikursseja, ja valikoima on laaja. Voit valita peruskurssin jos olet aloittelija, tai intensiivikurssin, jos osaat jo vähintään alkeet.

  • Ryhmäkurssien minimikesto on kaksi viikkoa. Maksimia ei ole, mutta yli kuukauden kestävät kurssit katsotaan syventäviksi: pääset tutustumaan tarkemmin kielioppiin ja opit laajempaa sanastoa. 
  • Voit valita myös yksityiskurssin, jolla saat juuri sinulle räätälöityä venäjän opetusta. Yksityiskurssi voi kestää vain yhdenkin viikon, ja kurssiin saa sisällytettyä esimerkiksi ammattisanastoa. Yksityistunteja voi ottaa ryhmäkurssin ohella.
  • Ryhmäkurssien oppitunnit järjestetään yleensä aamupäivisin kello 10 alkaen. 

Kaikilla opettajilla Riian kielikoulussa on korkeakoulututkinto sekä laaja kokemus venäjän kielen opetuksesta vieraana kielenä. 

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

  • Aloita yleiskielen venäjän kurssi mikä tahansa maanantai
  • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
  • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
  • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
  • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Tutustu latvialaiseen elämäntyyliin asumalla paikallisessa perheessä! Isäntäperheessä asuminen tukee myös kielenoppimistasi. Majoitut yhden hengen huoneessa, ja jaat kylpyhuoneen sekä keittiön perheen kanssa. Voit valita aterioiksi joko puolihoidon tai pelkän aamiaisen.

Isäntäperheet asuvat maksimissaan 50 minuutin päässä koulusta julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Kahden hengen huone on järjestettävissä, jos haluat asua esimerkiksi ystäväsi kanssa. Oma kylpyhuone on mahdollista varata lisämaksua vastaan.

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista venäjän kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Asuntola

Asuntolassa jaat 2-4 makuuhuoneen asunnon muiden, eri puolilta maailmaa tulleiden opiskelijoiden kanssa. Sinulla on oma yhden hengen huone. Kylpyhuoneen, keittiön ja olohuoneen tilat ovat jaettu asukkaiden kesken. 

Asuntolamajoitus on suunnilleen saman hintaista kuin isäntäperheessä asuminen, mutta ota huomioon, että ateriat eivät kuulu asuntolan hintaan.

Studiohuoneisto

Jos haluat elää omassa yksiössä, kysy meiltä lisätietoa. Liden&Denzin välittämät studiohuoneistot omalla kylpyhuoneella ja keittonurkkauksella sijaitsevat lähellä kielikoulua, ja niissä majoitut mukavasti. 

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa kurssia edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeisen päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Riikaan voi lentää suoralla lennolla Helsingistä. Jos olet varannut majoituksen isäntäperheestä tai opiskelija-asunnossa, tulomatkan kuljetus sisältyy majoituksen hintaan. Muussa tapauksessa on lentokenttäkuljetus maksullinen. 

Tavoitat kaikki kielikoulun majoituspaikat Riian lentokentältä myös julkisilla kulkuvälineillä. Kenttä sijaitsee noin 10 km päässä keskustasta. Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä sekä paikallisliikenteen hyödyntämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Liden&Denz järjestää viikottain ilmaisia kävelykierroksia Riian vanhassa kaupungissa, mutta muuten kursseihin ei kuulu järjestettyä vapaa-ajan ohjelmaa. 

Riiassa on kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää. Tutustu esimerkiksi maan historiaan Latvian miehitysmuseossa, tai nauti kulttuurista vierailemalla nykytaiteen museossa. Museoita on paljon, ja monet niistä ovat ilmaisia. 

Jos kaipaat luonnon lähelle, vain tunnin junamatkan päässä Riiasta sijaitsee Jurmalan hiekkaranta, jossa voit nauttia myös kylpylähoidoista.

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 13:00 tai 10:00 - 14:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 13:00 tai 10:00 - 14:00 ja 2 afternoons
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus privateclasses_tobeagreedon
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Superintensiivikurssi
Oppitunnit 40 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2