Kielikurssit Venäjällä

Kielimatka Venäjälle on tehokas tapa oppia itänaapurin kieltä! 

Pitkän historian ja rikkaan kulttuuriperimän Venäjä on mittava talousmahti, ja myös yksi Suomen tärkeimmistä kauppakumppaneista. Venäjän kielen osaamista arvostetaankin sekä kotimaassa että ulkomailla. Venäjän kielikurssilla opit tehokkaasti kieltä, samalla kun pääset tutustumaan valtavan maan eri kulttuureihin ja tapoihin.

Kulttuurin ja perinteiden maa

Kielimatkalla Venäjällä opit kielen lisäksi paikallista kulttuuria. Venäjä on suuri maa, mutta keskeiset arvot kuten perhekeskeisyys, vieraanvaraisuus sekä rakkaus hyvää ruokaa kohtaan näkyvät kaikkialla. Isäntäperheessä asuminen Venäjällä on taatusti ainutlaatuinen kokemus, ja se sopii erityisen hyvin intensiivisempään venäjän oppimiseen. 

Kulttuurinnälkäisille matkustajille Venäjä tarjoaa paljon. Vieraile vaikka Moskovan venäläisen taiteen museossa Tretjakovissa tai rentoudu perinteisessä pietarilaisessa teehuoneessa. Uudenlaista Venäjää voit kokea lukuisissa serbialaissa, japanilaisissa ja muissa etnisissä ravintoloissa, joita maahanmuuttajat ovat perustaneet isoihin kaupunkeihin. Monien kontrastien maassa on jokaiselle jotakin!

Kielikurssin oppituntien jälkeen sinulle jää paljon aikaa nähdä ja kokea, millainen itänaapurimme todella on. 

Opi venäjää kielikurssilla

Venäjän federaation virallinen kieli on venäjä, joten tulet kuulemaan sitä kaikkialla. Kielikurssi Venäjällä onkin nopea tapa oppia venäjän alkeita, tai kohottaa jo olemassaolevaa kielitaitoa paremmalle tasolle. 

Kielikoulu Liden&Denz on kansainvälinen ja alansa huippuja. Voit valita kurssikohteeksesi Pietarin tai Moskovan, ja laajasta kurssitarjonnasta löydät taatusti sinulle sopivan venäjän kurssin. Autamme myös mielellämme räätälöimään esimerkiksi tarpeitasi vastaavan yhdistelmäkurssin, jossa ryhmäopetuksen lisäksi saat tehokkaita yksityistunteja.