Venäjän kielikurssit Venäjällä

Venäjällä kielitaito kehittyy nopeasti!

Venäjän kielikurssilla oppii tehokkaasti kieltä ja tutustuu samalla valtavan maan eri kulttuureihin ja tapoihin. Venäjän kielen osaamista arvostetaan etenkin liike-elämän saralla sekä kotimaassa että ulkomailla. 

 

Venäjän opiskelua Pietarissa ja Moskovassa

Liden&Denz on kansainvälinen ja ammattitaitoinen kielikoulu Venäjällä. Opetusta järjestetään niin ryhmä- kuin yksityistunteinakin kaiken tasoisille opiskelijoille. Kielimatkan aikana voi myös halutessaan yhdistää ryhmä- ja yksityisopetuksen. Autamme mielellämme suunnittelemaan sinulle sopivan kurssikokonaisuuden!

Venäjän kielimatkakohteet ovat Pietari ja Moskova. Pietarin tunnelmaa ja nähtävyyksiä pääsee helposti ihailemaan Suomesta käsin vaikka junalla, ja Moskovan vilinässä voi tutustua esimerkiksi kuuluisaan Punaiseen toriin. 

 

Venäjän kielikurssit Venäjä Speak&Fun Kielimatkat

 

Kulttuurin ja perinteiden maa

Venäjän kulttuurista kiinnostunut näkee ja kokee molemmissa kaupungeissa paljon. Paikalliset ovat vieraanvaraisia, ja venäläinen ruokakulttuuri on jokaisen matkaajan koettava. Moskovassa voi vierailla esimerkiksi venäläisen taiteen museossa Tretjakovissa, ja Pietarissa voi rentoutua perinteisessä venäläisessä teehuoneessa.

Uudenlaista Venäjää voi kokea lukuisissa serbialaissa, japanilaisissa ja muissa etnisissä ravintoloissa, joita maahanmuuttajat ovat perustaneet isoihin kaupunkeihin.

 

Viisumi kielimatkalle

Suomen kansalainen tarvitsee Venäjän kielimatkalle voimassa olevan opiskelijaviisumin, joka oikeuttaa lyhytkestoiseen opiskeluun. Kielikoulu myöntää kutsukirjeen, jonka avulla viisumihakemuksen voi jättää.

Pietarissa voi opiskella venäjää E-viisumilla, joka oikeuttaa maksimissaan viikon pituiseen oleskeluun kaupungissa.

Tarkempia neuvoja viisumin hankintaan saa kurssivarauksen yhteydessä.

 

Kielimatkalle Venäjälle? Lue lisää hyödyllistä tietoa täältä!