Venäjän kielikurssit Moskova

Tervetuloa kielimatkalle Moskovaan! 

Venäjän pääkaupunki on todellinen metropoli 11 miljoonalla asukkaallaan. Tässä maan taloudellisessa ja kulttuurillisessa keskuksessa ilmapiiri on yhdistelmä aasialaista ja eurooppalaista tunnelmaa. Venäjän kielikurssilla Moskovassa pääset tutustumaan tähän monumentaaliseen kaupunkiin, samalla kun opit venäjän kieltä tasokkaassa kielikoulussa Liden&Denzissä. 

Pilvenpiirtäjien ja remontoitujen asuin- sekä kauppakeskusten lisäksi Moskovan kaupunkikuvasta löytyy myös kotoisia kahviloita, taidegallerioita, kapeita pikkukujia ja kauniita puistoja. Moskova on ehdottomasti viime vuosikymmenten aikana eniten kehittynyt kaupunki Venäjällä.

Yksi Moskovan hienouksista on Venäjän historian symboli Punainen Tori, jonka UNESCO on julistanut maailman kulttuuriperintöön kuuluvaksi. Lukuisat vierailijat saapuvat tuhansien kilometrien päästä saadakseen kulkea samoja katukivetyksiä, joilla aikoinaan Neuvostoliiton sotilasparaatit marssivat mahtinsa todistamiseksi, ja saadakseen vierailla Leninin mausoleumissa. Kaupunkikuvassa näkyvät myös keskiaikaiset rakennukset kuten Kreml, Basilius-katedraali ja myös Moskovan Versaillesiksi tituleerattu Archangelskoje-palatsi, sekä yli 600 kirkkoa.

Moskovan kaupungin perusti vuonna 1147 Juri Dolgoruki, Susdalin prinssi. 1400-luvulta 1600-luvulle oli Moskova Venäjän pääkaupunki, ennen kun Pietari Suuri siirsi pääkaupungin sijainnin Pietariin. Vasta vuodesta 1922 on Moskova ollut jälleen viralllisesti maan pääkaupunki.

Venäjän kielikurssin oppituntien lisäksi sinulla on runsaasti vapaa-aikaa, jonka voit käyttää tutustuen kaupungin historiaan, kulttuuriin ja ihmisiin.