Liden & Denz Moskova

Liden & Denz Moskova venäjä kielikurssi speakandfunLiden & Denz Moskova venäjä kielikurssi speakandfunLiden & Denz Moskova venäjä kielikurssi speakandfunLiden & Denz Moskova venäjä kielikurssi speakandfunLiden & Denz Moskova venäjä kielikurssi speakandfunLiden & Denz Moskova venäjä kielikurssi speakandfunLiden & Denz Moskova venäjä kielikurssi speakandfun

Opiskele venäjää Moskovan metropolikaupungissa

Moskovan kielikoulu Liden&Denz on yksi Venäjän tasokkaimmista kielikouluista. Se sijaitsee kaupungin sydämessä, lähellä Belorusskaja-rautatieasemaa. Liden&Denzillä on opiskelijoita sekä lyhyt- että pitkäkestoisilla kursseilla, ja koululla opiskelee paljon esimerkiksi kansainvälisten yritysten työntekijöitä sekä diplomaatteja.

Modernin koulurakennuksen 11 valoisaa ja modernia luokkahuonetta tarjoavat loistavat puitteet venäjän oppimiseen. Koulun tiloissa myös oleskelutilat sekä koko koulun alueella langaton internet-yhteys. 

Venäjän kurssit

Voit aloittaa venäjän kielikurssin Liden&Denzillä mikä tahansa maanantai, jos osaat edes hieman venäjää. Aloittelijoille on omat aloituspäivät.

Kaikilta kurssilaisilta vaaditaan kyrillisten aakkosten tuntemus. Edes alkeistasolla ei kirjaimistoa käydä läpi oppitunneilla.

Liden&Denzin kurssit ovat tavoitteellisia ja tehokkaita venäjän kielikursseja, ja valikoima on laaja. Voit valita peruskurssin jos olet aloittelija, tai intensiivikurssin, jos osaat jo vähintään alkeet.

 • Ryhmäkurssien minimikesto on kaksi viikkoa. Maksimia ei ole, mutta yli kuukauden kestävät kurssit katsotaan syventäviksi: pääset tutustumaan tarkemmin kielioppiin ja opit laajempaa sanastoa. 
 • Voit valita myös yksityiskurssin, jolla saat juuri sinulle räätälöityä venäjän opetusta. Yksityiskurssi voi kestää vain yhdenkin viikon, ja kurssiin saa sisällytettyä esimerkiksi ammattisanastoa. Yksityistunteja voi ottaa ryhmäkurssin ohella.
 • Ryhmäkurssien oppitunnit järjestetään yleensä aamupäivisin kello 10 alkaen. 

Kaikilla opettajilla Moskovan kielikoulussa on korkeakoulututkinto sekä monivuotinen kokemus venäjän kielen opetuksesta vieraana kielenä. 

Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

Viisumi

Maksimissaan 12 viikkoa kestävälle venäjän kielikurssille voi osallistua lyhytaikaiseen opiskeluun oikeuttavalla viisumilla. Varaus venäjän kurssille tulisi tehdä viimeistään kuukausi ennen kielikurssin alkua, jotta aikaa on riittävästi viisumin hakemiseen.

Kielikoulu myöntää varauksen jälkeen opiskelijalle kutsukirjeen, jonka avulla opiskeluviisumia haetaan Suomessa. Viisumia voi hakea Venäjän konsulaatista Helsingissä tai viisumipalvelukeskuksista. Myös useat yritykset välittävät viisumipalveluja. 

Kutsukirjettä varten tulee toimittaa varauksen yhteydessä passikopio ja ilmoittaa kaupunki, jossa viisumia haetaan sekä oleskelun kesto. Kielikoulu lisää yleensä muutaman ylimääräisen päivän kutsukirjeeseen, jotta Venäjällä voi oleskella halutessaan hieman pidempään.

Jos opiskelijalla on jo viisumi Venäjälle matkustamiseen, voi kurssille osallistua ilman erillistä opiskeluviisumia.

Neuvomme mielellämme viisumiasioissa. Opiskelija vastaa kuitenkin itse viisumin hakemisesta, tietojen tarkistuksesta ja mahdollisista muutoksista.

 

 • Aloita yleiskielen venäjän kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Moskovan kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa venäläisissä isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat mukavilla asuinalueilla, ja ovat julkisilla kulkuvälineillä kätevästi tavoitettavissa keskimäärin 45 minuutissa. Moskova on suuri kaupunki, joten liikkumiseen tulee varata aikaa.

Moskovan isäntäperheet tarjoavat yhden hengen huoneen aamiaisella tai puolihoidolla. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja venäjän kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin venäläiseen kulttuuriin. Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua Moskovan kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen.

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista venäjän kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asunto

Jos haluat asua Moskovassa yhdessä eri puolilta maailmaa kotoisin olevien kurssitovereidesi kanssa, sinulle ihanteellinen majoitustapa on opiskelija-asunto. Asuntoihin kuuluu useimmiten 2-3 yhden hengen huonetta, kylpyhuone ja täysin varustettu keittiö. Kaikista asunnoista löytyy myös TV, puhelin, pesukone ja pölynimuri. Liinavaattet sisältyvät huoneen hintaan, mutta pyyhkeet sinun tulee tuoda mukanasi.

Osa asunnoista sijaitsee vain kävelymatkan päässä Moskovan kielikoululta, osa noin 50 minuutin matkan päässä julkisilla liikennevälineillä. Huomaathan, että opiskelija-asuntoon majoittuaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Jos olet varannut majoituksen isäntäperheestä tai opiskelija-asunnossa, tulomatkan kuljetus sisältyy majoituksen hintaan. Muussa tapauksessa on kuljetus maksullinen. 

Tavoitat kaikki kielikoulun majoituspaikat myös julkisilla kulkuvälineillä. Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä sekä paikallisliikenteen hyödyntämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Moskovan kielikoulu järjestää viikoittain vapaa-ajan ohjelmaa, joihin osallistumalla voit syventää venäjän kielen taitojasi ja täydentää kielimatkaasi Venäjälle. Opiskelijat suunnittelevat tekemistä vapaa-ajalle myös omatoimisesti.

Ohjelmaan kuuluu tyypillisesti Moskovan kävelykierroksia sekä käyntejä tunnetuissa kohteissa, kuten Punaisella torilla. Moskovan kielikoulu järjestää ajoittain myös mielenkiintoisia päivä- ja viikonloppuretkiä. Koulun henkilökunta neuvoo mielellään vapaa-ajan vieton suunnittelussa!

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä. Tarjonta riippuu vuodenajasta sekä osallistujamäärästä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Moskovan kävelykierroksia
 • Museovierailuja
 • Novodevitšin nunnaluostari
 • Venäjän sotamuseo
 • Pyhän Vasilin katedraali ja Punainen tori
 • Veneretki

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 13:00 tai 10:00 - 14:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 13:00 tai 10:00 - 14:00 ja 2 afternoons
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Superintensiivikurssi
Oppitunnit 40 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2