Venäjän kielikurssit Pietari

Lähde opiskelemaan venäjää kielimatkalle Pietariin!

Viiden miljoonan asukkaan Pietari on Venäjän kulttuurin sydän. Kielikurssilla Pietarissa opit venäjää, ja vapaa-ajallasi pääset tutustumaan valtavan kaupungin kulttuuritarjontaan, ihmisiin ja nähtävyyksiin. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Pietariin on helppoa ja nopeaa tulla Suomesta, ja näin saat kielimatkastasi enemmän irti! 

Kielikoulu Liden&Denz on laadukas ja perinteinen venäjän kielikoulu, jonka kurssit ovat tehokkaita ja tavoitteellisia. Kielikurssisi oppituntien jälkeen sinulle jää lisäksi runsaasti aikaa tutustua Pietariin. Liden&Denz järjestää myös vapaa-ajan ohjelmaa, jossa pääset tutustumaan kaupunkiin kansainvälisessä ilmapiirissä muiden kurssilaisten kanssa.

Kaupunkikuvaa hallitsevat lukuisat palatsit, ortodoksikirkot, yli 500 siltaa ja lukemattomat romanttiset kanaalit. Pietaria kutsutaankin usein "Pohjolan Venetsiaksi". Monet palatsit, kirkot ja museot muistuttavat Pietarin kukoistuksesta tsaarin aikana. Venäjän kielimatkalla yksi vierailun kohde on ehdoton: Eremitaaši, maailman suurin taide- ja kulttuurihistoriallinen museo.

Jos haluat oppia tuntemaan venäläistä perhe-elämää, sinulla on mahdollisuus asua kielikurssisi ajan Pietarin kielikoulun valitsemassa venäläisessä isäntäperheessä. Majoittumalla venäläiseen perheeseen tutustut pietarilaiseen elämäntapaan ja parannat venäjän kielen taitojasi vielä tehokkaammin. Pietarin kielimatkasi aikana voit majoittua myös koulun opiskelija-asuntoihin, jotka ovat kurssilaisten keskuudessa suosittu majoitusvaihtoehto.

Halutessasi voit varata kuljetuksen Pietarin lentokentältä majoitukseesi saapuessasi Venäjälle. Jos majoitut isäntäperheessä tai opiskelija-asunnossa ja saavut sunnuntaina, sisältyy kuljetus jo valmiiksi kielimatkasi hintaan.

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,86 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
21 Suomi 3 Liden & Denz St. Petersburg 9.17
56 Suomi 2 Liden & Denz St. Petersburg 8.55