Venäjän kielikurssit Pietari

Lähde opiskelemaan venäjää kielimatkalle Pietariin!

Viiden miljoonan asukkaan Pietari on Venäjän kulttuurin sydän. Kielikurssilla Pietarissa opit venäjää, ja vapaa-ajallasi pääset tutustumaan valtavan kaupungin kulttuuritarjontaan, ihmisiin ja nähtävyyksiin. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Pietariin on helppoa ja nopeaa tulla Suomesta, ja näin saat kielimatkastasi enemmän irti!

Kielimatkalle Pietariin - ota nämä huomioon

  • Milloin Pietariin kannattaa matkustaa? Suosituin aika matkustaa Pietariin on keväästä syksyyn.
  • Miten Pietariin pääsee? Pietariin matkustaa kätevästi Helsingistä junalla, mutta myös lentoyhteyksiä on päivittäin.
  • Kuinka kauan Pietarissa voi opiskella? Opiskeluviisumilla Pietarissa voi opiskella enintään 90 päivää. E-viisumilla voi osallistua viikon pituiselle kielikurssille.
  • Kenelle Pietari sopii? Pietari sopii hyvin myös ensimmäiseksi venäjän kielimatkan kohteeksi helpon saavutettavuuden ansiosta.

Pietarin historiaa

Pietarin kaupunki perustettiin vuonna 1703 tsaari Pietari Suuren toimesta. Kaupunki rakennettiin Nevanlinnan paikalle, joka toimi aikoinaan myös suomalaisheimojen kauppapaikkana.

Pian perustamisensa jälkeen Pietari julistettiin Venäjän pääkaupungiksi, jona se toimi vuoteen 1917 asti. Tätä nykyä Pietari on Venäjän toiseksi tärkein kaupunki heti pääkaupunki Moskovan jälkeen.

kielimatka venäjälle aikuisten kielikurssi yksityiskurssi pietari

Palatseja Pohjolan Venetsiassa

Kaupunkikuvaa hallitsevat lukuisat palatsit, ortodoksikirkot, yli 500 siltaa ja lukemattomat kanaalit. Pietaria kutsutaankin usein "Pohjolan Venetsiaksi".

Monet nähtävyydet muistuttavat Pietarin kukoistuksesta tsaarin aikana. Venäjän kielimatkalla yksi vierailun kohde on ehdoton: Eremitaaši, maailman suurin taide- ja kulttuurihistoriallinen museo.

Liikkuminen Pietarissa

Pietarissa välimatkat ovat suhteellisen pitkiä, mutta liikkumiseen löytyy useita julkisia kulkuvälineitä. Pietarin metro on yksi Euroopan suurimmista, ja metrolla liikkuminen onkin helpoin tapa tutustua kaupunkiin. Pietarissa voi liikkua myös bussilla, raitiovaunulla tai taksilla.

Julkiseen liikenteeseen voi ostaa kertalippuja, ja pidempikestoisella kielimatkalla voi hankkia myös matkakortin. Venäjän koulu sijaitsee kaupungin keskustassa, joten paikasta toiseen liikkuminen on helppoa Pietarissa!

Ota yhteyttä!

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,86 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
21 Suomi 3 Liden & Denz St. Petersburg 9.17
56 Suomi 2 Liden & Denz St. Petersburg 8.55