Liden & Denz Pietari

Liden & Denz Pietari kielikurssi venäjä speakandfunkielimatka pietari venäjän kielikurssi venäjä speak and funkielimatka pietari venäjän kielikurssi venäjä speak and funkielimatka pietari venäjän kielikurssi venäjä speak and funkielimatka pietari venäjän kielikurssi venäjä speak and funkielimatka pietari venäjän kielikurssi venäjä speak and funkielimatka pietari venäjän kielikurssi venäjä speak and fun

Venäjän opiskelua upeassa Pietarissa

Pietarin kielikoulu Liden&Denz on yksi Venäjän johtavista kielikouluista, ja se on ollut toiminnassa jo 90-luvun alusta lähtien. Liden&Denz muutti uusiin, huippumoderneihin tiloihin keväällä 2019.  

Koulurakennus sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä keskustan pääkadulta Nevski Prospektilta, lähellä kahviloita ja ravintoloita.

Pietarin kielikoululla on 17 valoisaa ja modernia luokkahuonetta, oleskelutiloja sekä viihtyisä kahvila, jossa on tarjolla erikoiskahvia ja pientä evästä koko päivän. Lisäksi  koulun tiloista löydät myös itseopiskelutilat sekä langattoman internet-yhteyden.

Venäjän kurssit

Voit aloittaa venäjän kielikurssin Liden&Denzillä mikä tahansa maanantai, jos osaat vähintään venäjän alkeet. Aloittelijoille on omat aloituspäivät.

Kaikilta kurssilaisilta vaaditaan kyrillisten aakkosten tuntemus. Edes alkeistasolla ei kirjaimistoa käydä läpi oppitunneilla.

Liden&Denzin kurssit ovat tavoitteellisia ja tehokkaita venäjän kielikursseja, ja valikoima on laaja. Voit valita peruskurssin jos olet aloittelija, tai intensiivikurssin, jos osaat jo vähintään alkeet.

Liden&Denz järjestää venäjän kielikursseja vuoden ympäri. Tasoryhmiä on useita, aloittelijoista edistyneisiin opiskelijoihin. Sopiva tasoryhmä löytyy kielitestin avulla. Oppituntien pituus on aina 50 minuuttia.   

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi, jossa on 20 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Intensiivikurssi, jossa on 25 oppituntia viikossa ryhmäopetusta

Voit valita myös yksityiskurssin, jolla saat juuri sinulle räätälöityä venäjän opetusta. Yksityiskurssi voi kestää vain yhdenkin viikon, ja kurssiin saa sisällytettyä esimerkiksi ammattisanastoa.

Ryhmäkurssien minimikesto on kaksi viikkoa.

Kaikilla opettajilla Pietarin kielikoulussa on korkeakoulututkinto sekä monivuotinen kokemus venäjän kielen opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opetuksen jatkuvasti laadukkaan tason.

Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme!

 

 • Aloita yleiskielen venäjän kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Viisumi

Maksimissaan 12 viikkoa kestävälle venäjän kielikurssille voi osallistua lyhytaikaiseen opiskeluun oikeuttavalla viisumilla. Varaus venäjän kurssille tulisi tehdä viimeistään kuukausi ennen kielikurssin alkua, jotta aikaa on riittävästi viisumin hakemiseen.

Kielikoulu myöntää varauksen jälkeen opiskelijalle kutsukirjeen, jonka avulla opiskeluviisumia haetaan Suomessa. Viisumia voi hakea Venäjän konsulaatista Helsingissä tai viisumipalvelukeskuksista. Myös useat yritykset välittävät viisumipalveluja.

Kutsukirjettä varten tulee toimittaa varauksen yhteydessä passikopio ja ilmoittaa kaupunki, jossa viisumia haetaan sekä oleskelun kesto. Kielikoulu lisää yleensä muutaman ylimääräisen päivän kutsukirjeeseen, jotta Venäjällä voi oleskella halutessaan hieman pidempään.

Jos opiskelijalla on jo viisumi Venäjälle matkustamiseen, voi kurssille osallistua ilman erillistä opiskeluviisumia.

Neuvomme mielellämme viisumiasioissa. Opiskelija vastaa kuitenkin itse viisumin hakemisesta, tietojen tarkistuksesta ja mahdollisista muutoksista.

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua joko isäntäperheessä, opiskelija-asunnossa.Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Pietarin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa venäläisissä isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat suhteellisen lähellä koulua, ja ovat julkisilla kulkuvälineillä kätevästi tavoitettavissa keskimäärin 45 minuutissa. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja venäjän kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin venäläiseen kulttuuriin.

Pietarin isäntäperheet tarjoavat sinulle  yhden hengen huoneen aamiaisella tai puolihoidolla. Lisämaksusta voit myös käyttää pesukonetta.

Kurssilaiset voivat halutessaan myös majoittua Pietarin kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen.

Opiskelija-asunto

Jos haluat asua Pietarissa yhdessä eri puolilta maailmaa kotoisin olevien kurssitovereidesi kanssa, sinulle ihanteellinen majoitustapa on opiskelija-asunto.

Asuntoihin kuuluu useimmiten 2-3 yhden hengen huonetta, kylpyhuone ja hyvin varusteltu keittiö. Kaikista asunnoista löytyy myös TV ja pesukone. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät huoneen hintaan.

Asunnot sijaitsevat noin 30 minuutin matkan päässä Pietarin kielikoululta. Huomaathan, että opiskelija-asuntoon majoittuaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä on suoria lentoja Pietariin. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa myös junalla tai bussilla Pietariin. 

Jos olet varannut majoituksen isäntäperheestä tai opiskelija-asunnossa, tulomatkan kuljetus sisältyy majoituksen hintaan. Paluukuljetuksen voi varata lisämaksusta. Tavoitat kaikki kielikoulun majoituspaikat myös julkisilla kulkuvälineillä.

Lennot kohteeseen tulee varata itse.Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä sekä paikallisliikenteen hyödyntämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Pietarin kielikoulu järjestää viikoittain monenlaista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit syventää myös venäjän kielen taitojasi. Ohjelma vaihtelee kausittain, mutta tyypillisesti järjestetään esimerkiksi Pietarin kaupunkikierroksia sekä yhteisiä illanviettoja.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Pietarin kaupunkikierros
 • Museovierailuja
 • Pietarhovi
 • Dostojevskin jalanjäljillä -kierros
 • Romanovien jalanjäljillä -kierros
 • Konsertti- ja teatterikäyntejä
 • Pavlosk
 • Pushkin

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,86 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
9.17 10.00 8.50 9.60
8.55 9.00 8.50 8.00